perjantai 28. joulukuuta 2018

Loma -levon kannalla ❤



Hei, se on perjantai!

Me olemme kyllä lomailleet koko viikon, mutta silti ihana fiilis, kun viikonloppu on ovella.
Ohjelmassa on kierrätys- ja kaatopaikkakuorman kuskausta ja siitä sitten kaupungilla nopeaa poikkeamista.

Ollaan otettu kyllä taas niin levon kannalta tämä loma. Tuntuu kyllä hurjalta miten hulabaloota vietetään arkisin, niin sitten koko lomaviikko menee totaalisen aivomöhnä jumin kanssa. Se ikuinen tasapaino täytyisi löytää. Minulla onkin ostoslistalla löytää ensivuodelle kalenteri, joka järjestäisi tätä kaikkea vähän paremmin.
En osaa käyttää puhelimen kalenteria vieläkään ja tuo seinäkalenteri ei tietysti ole silloin mukana, kun jotain seuraavaa juttua olen sopimassa.
Töiden puolesta nettikalenteria käytän päivittäin, mutta inhottavaa kun kaikki jutut on monessa eri paikassa ja sitten sekoilen vapaa-ajan aikataulujen kanssa. En tiedä auttaako kolme kalenteria sitten, mutta kulkisipa se oma aina laukussa mukana. :D


Mutta kyllä on siis loma tullut taas tarpeeseen, vaikka ei siitä syyslomastakaan niin kauaa ole.
Ja täysin oikea ratkaisu oli järjestää joulu itsellemme kotiin tänä vuonna, ihan puhtaasti tuota meidän poikaa ajatellen. Toki itseäkin, mutta nyt piti hänen jaksaminen laittaa ykköseksi.❤
Syksy on ollut todella vauhdikas ja uusiin asioihin tottuminen on vaatinut toisen jaksamista, niin ehkä päästiin kaikki helpommalla kun oltiin vain kotona. Ainakin sen verran ollaan saatu positiivista kommenttia kotona olemisesta häneltä, että on tainnut rentoilu tehdä terää ;)

Ja minusta on ollut tosi virkistävää keskittyä välillä näihin omiin juttuihin. Juurikin esim. tämä blogi ei ole tainnut koko vuotena päivittyä näin paljon kuin nyt.  Ja toki koulu on ottanut paljon töiden ohella, mutta se alkaa olemaan plakkarissa, niin vapaa-ajalle jää vieläkin paremmin aikaa.


Nyt viikonloppuun ja uuden vuoden vaihteeseen valmistautumista ❤

Meillä muuten vietetään raketiton vuoden vaihde. Ehkä kylällä käymme kurkkaamassa isommat ilotulitteet, mutta omasta pussista emme tuhlaa siihen rahaa. Säästämme eläinparkoja kun yksi arkajalka löytyy kotoakin.

Mitenkäs te muut olette meinannut raketiton vai ehdottomasti raketit?

Kuulemisiin!

❤:llä Moona






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti