maanantai 4. maaliskuuta 2019

Maaliskuu

Ihanaa aloittaa maaliskuu ja uusi viikko! <3


Tällä viikolla pitäisi ratketa asioita joka suuntaan. On päikkyjuttujen ratkaisuja (ainakin toivottavasti), kotona tarvii saada järjestykset myllättyä ja kaikkea pientä töihinkin liittyvää mitkä saan nyt hoidettua pois.
Sit ollaankin monen asian kanssa viisaampia.
Paljon on ollut taas stressitekijöitä ilmassa, mitkä kulminoituu tähän viikkoon niin en malta odottaa, että loppuviikosta toivottavasti kaikki (ainakin suurinosa) helpottaa.


Keväisin mielikin kaipaa jotain piristystä ja kevennystä ja kuten moni jo Instagramista minua seuraanneena tietää, niin rakastan kukkia ja varsinkin tulpaaneita. Ja mikä olisikaan sen yksinkertaisempaa piristystä kun pöydällä piristävät kukat <3
Toki tuo to do-listan tyhjentäminen on ehdoton, mutta helpommin sekin tyhjentyy miellyttävässä ilmapiirissä.


Oikeasti, kokeilkaa jos ette kukkatyyppejä muuten vielä ole. Alkakaa ostamaan viikonloppukukkia/vapaa päivien kunniaksi kukkia, niin huomaatte mikä fiilis siitä tulee.
Se myös rytmittää kivasti rennoille vapaille ja viikonlopussa ne eivät kerkeä menemään vielä huonoon kuntoon, niin ne piristää vielä arjenkin alkaessa. 

Mutta mukavaa viikkoa kaikille! <3

Yritän keretä taas poikkeamaan täällä pian. Tervetuloa seuraamaan minua Instagramissa mistä nämä kuvatkin tänne tupsahtavat :) -> moona_haapanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti