maanantai 11. maaliskuuta 2019

Kolmannen ammatin paperit taskussa!

Moi! <3

Vitsi mikä kiva viikonloppu oli!
Nyt ne suurimmat stressitekijät on ohi ja nyt voi rauhassa keskittyä muihin kevyempiin juttuihin.


Naistenpäivän kunniaksi minä sain myös lakin itselleni liiketalouden perustutkinnon suorittamisesta ja täytyy sanoa, että olipahan kaksi vuotinen!
Taapero arjessa, täystyöllistetty yrittäjän arki ja lopussa vielä uuden vauvan odotus samaan aikaan, niin mehut oli aika ajoin aika vähissä. Mutta jes hei selvisin! Välillä jouduin laskemaan omaa rimaani hieman, jotta jaksan, mutta kunnialla selvisin kyllä kaikesta ja sain itselleni hyvät paperit mistä olen ihan super onnellinen!

Kun ajat tästä rauhoittuu ja kunto palailee hiljalleen normaaliksi, niin pienet kahvitukset on kyllä järjestettävä lakin kunniaksi. Joten niistä sitten myöhemmin.

Vaikka urakka on ollut valtava ja sen loppuun asti saaminen tekee niin mahtavan tunteen, niin samalla on kyllä kamala haikeus mielessä. Väkisin näkee koulukavereita enää harvemmin ja meillä oli kyllä todella kiva tsemppaava porukka! Kukaan ei jättänyt ketään yksin ja aina sai tukea. Onneksi sovimme, että tekisimme vuosittaisia tapaamisia <3

Mutta hiljalleen alan pistämään ideamyssyjä päähän ja miettiä miten otan parhaan hyödyn tästä kaikesta irti sitten tulevaisuudessa kun taas palailen työelämään yrittäjänä.

Kutkuttavaa, vaikka taukokin tekee taas hyvää.

Kuulemisiin! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti