sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Joulumieli on löytynyt❤

Moikka ja hyvää kolmatta adventtia kaikille!❤


Me ollaan ajelemassa Itä-Suomesta kotiin päin kissojen luo.
Oon taas aimo annoksen saanut sisustusinspiraatiota ja lukenut ja valokuvannut äidin lukuisat lehdet joulua varten.
Matkanvarrella Hankasalmella on ihan ykköshuolttis Jari-Pekka, josta nopeasti kipaisin Finnmarin sisustusliikkeestä (tämä on siis sen huolttiksen sisällä) hakemassa haaveilemani taulun makkariin.
Nyt vasta alkaa omat sisustusmieltymykset löytymään oikeasti. Myyntivaiheessa kaikki sisustaminen oli ihan jäissä ja koin jonkinsortin lukkotilanteen kotia kohtaan, niin nyt on ihan virkistävää, kun asiat alkaa aukeamaan.
Maalle ei ollut muilla hirveää ryntäystä ja emme halunneet myyntiajan venyvän mahdottomuuksiin, niin päätimme vielä jäädä kun kiirekään ei ole onneksi :)

Ja nyt me vietetään ensimmäistä kertaa joulu kolmistaan kotona ja saadaan muotoilla kaikki perinteet oman näköiseksi. Ootan kyllä aika innolla!
Tässä on kyllä kiireinen työ- ja kouluviikko vielä ennen sitä, mutta tänään illalla ja huomenna ajattelin suurimmat raivaukset saada valmiiksi.
Saisi sitten muut illat käyttää pikkuhiljaa leipomispuuhissa❤  ja pari myöhäisiltaa tai todella varhaista aamua käytän vielä koulutöihin.

To do-listaa siis löytyy kyllä ensi viikolle, mutta sitten saakin taas pätkän huilata ja nauttia tunnelmasta.

Joulumieli oli hetken kateissa, mutta nyt vihdoin se on täällä. Varkaudesta se näköjään tällä kertaa täytyi käydä hakemassa❤

Ihanaa sunnuntaita ja tsemppiä kaikille vielä vilkkaaseen jouluviikkoon!

❤:llä Moona



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti