tiistai 16. lokakuuta 2018

SYYSLOMA -KURKISTUS BLOGGERIIN

Olenkin näppärästi pitänyt täältä aina sellaisia vuoden taukoja, ennenkuin seuraavaa tekstiä on tullut.
Minua niin kovasti kiinnostaisi löytää omaa uutta harrastusta ja tänne suuntaan kaikki kiinnostus vie, mutta aika on loppuen lopuksi kortilla.

Opiskelen töiden ja lapsiperhearjen keskellä vielä Hiusalan merkonomi tutkintoa, joten ihan kamalasti ei meinaa olla aikaa, mutta jotain täysin muuta vastapainoa pitäisi löytää.

Ja parhainta olisi, että se tekeminen löytyisi kotoa, koska omatunto soimaa mitä enemmän kotoa on pois. Pikkumies on pikkumies vain kerran.


Mutta nyt saadaan olla onneksi syyslomalla. Sitä tosin varjostaa minun flunssa, ihan paleltaa, mutta alilämmön puolella mennään enemmänkin kuin lämmön. 
Onneksi tässä on vielä päiviä jäljellä ja pihallakin odottaa loput haravointijätteet pois keräämistä.
Huomiselle ollaan pojan kanssa suunniteltu pizzapäivä. 
Jotenkin on vaan niin ihanaa rauhoittua arkikiireen keskellä hetkeksi kotiin. Selvästi tuo päiväkotiarki käy noille pienille ihan työstä. Kotona ei ole nyt ollenkaan ollut samoja uhman aiheuttamia haasteita, mitä päiväkodin puolella esiintyy.
Onneksi päiväkodin rytmi on samanlainen kuin koulumaailmassa, niin itsekin on helppo keventää yleiset loma-ajat, jos vain tilanteet niin sallii. Onneksi meillä yleensä saadaan kalenterit säädettyä niin, että poika saa lomailla kaikki loma-ajat.

Kotona myös kissat osaa ottaa rennosti, kunhan vatsat on täytetty ;)



Mutta ihanaa oli tulla käymään täällä Bloggerin puolella. Olen löytänyt pari uutta blogia luettavaksi ja vanhaan lukulistaan on ihana käydä käsiksi ja alkaa kahlaamaan mitä muille kuuluu.

Hiljalleen alan etsimään itselleni aikaa.
Ehkä näemme vielä  ;)


Terkuin, Moona