tiistai 27. marraskuuta 2018

Aikataulutusongelma

Eilisestä piristysruiskeesta huolimatta, minua on viime aikoina vaivannut tämä arki ihan hirveästi.
Koko ajan on sellainen olo, että pitäisi tehdä sitä ja tätä ja sitten todellisuudessa
jumitun lukkoon enkä oikein saa mitään aikaiseksi.


  • Pitäisi rutistaa kouluhommat loppuun. -Niissä ei edes olisi enää kauheasti vaivannäkemistä ja siksi se varmaan lykkääntyy koko ajan lähemmäksi deadlinea.
  • Pitäisi raivata nämä kodin kaapit kuntoon. -Pitkin vuotta olen sitä jo tehnyt, mutta en siltikään osaa tarpeeksi näköjään karsia, kun käyttämättömiä tavaroita lojuu siellä edelleen.
  • Siivous. -Viikkosiivous menee. Tosin nyt on luvattoman usein jäänyt illan tiskit odottamaan aamua, mutta myös se kaikkien pintojen jynssääminen tarvitsisi tapahtua piakkoin.
  • ULKOILU! -Voi luoja, miten vaikeaa tämä voikaan välillä olla. Miten se ei voi tulla tavaksi? Poikakin rakastaa sisäleikkejä, niin kukaan ei välillä potki minua täältä ulos. Siihen pitää vaan pakottaa itsensä. Tekee niin superhyvää <3

  • Leipominen  -Aah, tämä harmittaa hirveästi. Rakastaisin leipoa vaikka mitä, mutta todellinen laiskuus on iskenyt ja en ole pitkään aikaan tehnyt mitään. No piparitaikinan jo kyllä, mutta silti.
  • Ystävät -Paljon paljon haluaisin nähdä kaikkia <3 Aika menee niin kauheaa vauhtia ja tuntuu joka päivä siltä, että se aika vaan humpsahti taas illan puolelle, ennenkuin töistä kerkesi oikeastaan kotiin. Nyt onneksi kalenterissa häämöttää pari vapaa-ajan tapaamista sovittuna koko perheelle <3
Olen miettinyt auttaisiko sellainen viikkosuunnitelma.
Kuitenkin minun työni on suhteellisen tasaista ja suuria työvuoromuutoksia ei ole kalenterissa.
Jos pitäisi viikkokalenteria arjen pyörityksestä ja siten tekisi asiat järjestelmällisesti, niin jäisikö sitä luppoaikaa perheelle ja ystäville paremmin?
Nyt kun kotiin tulen, niin ajatukset ja aikataulu on niin levällään, ettei sitten kunnolla saa tehtyä oikein mitään.


Vai onko ne nyt vaan nämä ruuhkavuodet? 

Onko muilla kotona kunnon kalenterit sille että minä päivänä tapahtuu mitäkin?
Esimerkiksi kauppapäivä on aina samana päivänä ym?

Mikä teitä työssäkäyviä perheellisiä helpottaa?

<3:llä Moona

maanantai 26. marraskuuta 2018

LAISKOTTAA VAI HYGGEILYTTÄÄ?

Oi, että mikä pakkaspäivä! <3

Täällä on posket punaisina ulkoiltu jo aamupäivällä 1,5 tuntia ja toisella meistä unikin maittaa tällä hetkellä kovasti.

Nyt on pitkästä aikaa pirteä fiilis tätä arkea kohtaan. 
Yleensä tässä vaiheessa on jo joulu hyvää vauhtia alkanut ripauksina näkymään sisällä, mutta vielä ei ole oikein tapahtunut mitään ja tunnen suurta laiskuutta laittamista kohtaan. 
Mutta tänään on ollut kiva fiilis, vaikka en sitä kotia ole laittanut, niin syyspimeyden keskellä tälläinen pakkaspäivä auringon kanssa tuntuu luksukselta.

Meidän pojan vauvavuosilta saakka palvelema mattokin alkaa olemaan jo levon tarpeessa, niin hyödynsin Black week:n tarjouksia ja nyt uusi matto olisi tuloillaan kotiin. Muuten en niin kyllä jaksanut innostua koko tarjoushälinästä, mutta tuon verran. Se oli hankintalistalla jokatapauksessa.
Luulen, että maton saapuessa innostus puraisee muutenkin joulusisustukseen. 
Ehkä on hyvä kerätä voimia ennen sisustuspuuskan saapumista ;)
Ei se kai ole laiskuutta?
Voisiko se olla jopa hyggeilyä?

Ei kyllä se nyt vähän laiskuutta on ja hyggeily ainakin minulle tulee vasta sitten, 
kun koti on laitettu kuntoon.
Ja sen jälkeen voin nostaa jalat ylös kahvikupin kanssa.
Jos vaikka pieni pala jotain makeaa olisi siinä kyljessä.